Pозмір шрифта: Кольорова схема: Зображення: Міжбуквенний інтервал:
A A A
дрібний / середній / великий
Звичайна версія

Від снігу Першотравневий район прибирають 113 двірників

29 Гру 2014 о 17:21
Від снігу Першотравневий район прибирають 113 двірників
A A A

На території Першотравневого району до прибирання тротуарів від снігу залучено 113 двірників та 6 одиниць техніки, використано посипкового матеріалу 0,412 т., задіяно 158 суб’єктів підприємницької діяльності, очищено 80 зупинок очікування громадського транспорту.

Працівники відділу з питань благоустрою, санітарії та екології Першотравневої районної в місті ради здійснили перевірку центральних та магістральних вулиць району на предмет усунення слизькості та прибирання снігу.

За результатами перевірки складено протокол про адміністративне порушення згідно ст. 152 КУпАП на коменданта Чернівецького комерційного економіко-правового коледжу за адресою І пров. Кармелюка, 6 та ПП Данчук за адресою вул. Фастівська за не прибирання прилеглої території від снігу. Слід відмітити, що значна частина підприємств своєчасно зреагувала на негоду та організувала прибирання прилеглих та закріплених територій.

Відповідно до розпорядження голови ради за 64 вулицями району закріплено 71 посадова особа виконавчих органів районної у місті ради. Даними працівниками здійснено обхід закріплених вулиць та вручено письмові попередження для керівників підприємств, установ та організацій щодо своєчасного прибирання прилеглої території від снігу та усунення слизькості.

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter